RPA Advanced Developer - UiPath

Kursusform: On-site (Vibenshuset)

Varighed: 2 dage, d. 28-29 september 2021.

Pris: 6000 kr. ex. moms (prisen inkl. forplejning og kursusmaterialer)

Kurset henvender sig til organisationer, som har et ønske om at styrke sit RPA-initiativ og opruste et team, eller til enkelte medarbejdere, som ønsker at udbygge sine kompetencer inden for RPA-udvikling i UiPath.

Forudsætning for kurset: RPA Basic Developer er gennemført eller 1 års erfaring i UiPath Studio.

Beskrivelse:

Formålet med kurset er at viderebygge de færdigheder, som kursisten har tilegnet sig gennem RPA Basic Developer. Gennemgangen af emner i form af funktioner, datatyper og aktiviteter i UiPath Studio vil uddybes, og nye funktioner introduceres. Kurset vil blandt andet omhandle brugen af frameworks, avanceret datamanipulation, opbygning af komplekse datastrukturer, samt effektiv genbrugelighed af kode og komponenter på tværs af processer gennem User Libraries og Orchestrator Packages.

Efter kurset vil kursisten selvstændigt kunne udvikle og teste robuste robotter, der kan varetage større og mere komplekse processer fra start til slut. Gennem udnyttelse af et defineret framework og sikring af genbrugelighed i kode og komponenter, vil robotter nemt kunne interagere på tværs af processer og systemer med effektiv fejlhåndtering og minimal vedligeholdelse.

Nøgleemner:

 • Introduktion til workflows, argumenter og brugen af UiPath’s Framework (REFramework)
 • Avanceret datatyper, såsom generic list, datetime, XML, JSON etc.
 • Avanceret datamanipulation: RegEx, datomanipulation samt manipulering af andre avanceret datatyper
 • Fejlhåndtering: Exceptions, Throw og generel fejlhåndtering
 • Introduktion og gennemgang af Orchestrator: UiPath’s orkestreringsmodul
 • Løbende belysning og gennemgang af Best Practice
  Har du spørgsmål?

  Ræk endelig ud til Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead hos Devoteam, hvis der er det mindste. Fang ham på e-mail: mikkel.kristiansen@devoteam.com

  Find os her

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kontorfaciliteter i Vibenshuset på Lyngbyvej 2, 2100, København Ø. Der er fine parkeringsmuligheder, og gode forbindelser med offentlig transport. Læs mere her.

  Arrangør

  Devoteam
  events.dk@devoteam.com

  Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

  Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/