Praktik og lokation

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kontorfaciliteter i Vibenshuset på Lyngbyvej 2, 2100, København Ø. Der er fine parkeringsmuligheder, og gode forbindelser med offentlig transport.  

Parkering: 

Vi har gratis parkering i gården. Indkørsel gennem porten Jagtvej 177. Registrering skal ske i reception. Der kan dog også findes parkeringsmuligheder her: Australiensvej, Samsøgade, Bryggervangen og Ved Klostret. Der er her tale om gul betalingszone, hvor p-taksten kun er 9 kr. pr. time. 

Metro: 

Vi har metro lige ved døren, stationen hedder Vibenshus Runddel.

Bus:

Fra Nørreport station kører buslinjerne 150S, 184 og 185 lige til Vibenshus Runddel.

Tilmeld dig her

Begrænsning af Corona-situationen

Devoteam følger udviklingen af covid-19 nøje. Alle udbudte kurser afholdes i overensstemmelse med de til enhver tid gældende krav, anvisninger og anbefalinger fra regeringen og de danske sundhedsmyndigheder. Vores undervisere bliver alle testet op til kursusstart. Desuden opfordrer vi alle kursister til at lade sig teste forud for deltagelse, ligesom vi råder deltagere til at blive hjemme, hvis man har de mindste tegn på symptomer. Såfremt et planlagt kursus skulle blive aflyst, eller ændret, grundet restriktioner i forbindelse med covid-19, vil alle tilmeldte kursister modtage et værdibevis tilsvarende værdien af det aflyste kursus.

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/