Leading RPA

Kom med på kurset Leading RPA og opnå en forståelse for RPA som disciplin og teknologi. Du får et indblik i, hvilke gevinster virksomheder kan opnå ved implementering af RPA, samt hvilke roller og ansvarsområder RPA typisk omfatter.

Kursusform: On-site (Vibenshuset)

Varighed: 3 timer - nye datoer på vej!

Pris: 1000 kr. ex. moms (prisen inkl. forplejning og kursusmaterialer)

Kurset henvender sig primært til ledere, der ønsker at blive introduceret til RPA og få grundlæggende kendskab til teknologien, samt hvordan den bedst implementeres i organisationen.

Devoteam følger udviklingen af covid-19 nøje. Deltagelse kræver derfor en gyldig test, ligesom vi råder deltagere til at blive hjemme, hvis man har de mindste tegn på symptomer. Kurset vil blive afholdt i et tilstrækkeligt stort lokale, så der vil være god mulighed for at holde afstand.

Om kurset

Du vil få kendskab til fordele og typiske faldgruber ved RPA som automatiseringsværktøj, samt hvordan RPA kan skabe fremdrift og værdi ved at automatisere manuelle arbejdsgange. Efter kurset vil du have en forståelse for, hvor RPA bedst anvendes, samt hvilke typer processer, der egner sig bedst til automatisering. Du vil derudover blive introduceret til, hvordan teknologien kan forankres og give størst udbytte i organisationen, imens man på samme tid undgår de typiske faldgruber.

Nøgleemner:

  • Introduktion til RPA som disciplin og teknologi
  • Fordele og typiske faldgruber ved RPA
  • Forståelse af hvilke typer processer, som bedst egner sig til automatisering
  • Implementering af RPA i organisationen: Hvordan skal man forholde sig til RPA?
  • Governance og metodologi

Har du spørgsmål?

Ræk endelig ud til Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead hos Devoteam, hvis der er det mindste. Fang ham på e-mail: mikkel.kristiansen@devoteam.com

Find os her

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kontorfaciliteter i Vibenshuset på Lyngbyvej 2, 2100, København Ø. Der er fine parkeringsmuligheder, og gode forbindelser med offentlig transport. Læs mere her.

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/